Közgazdaságtan

Mindentudók kézikönyve - Így lehetsz te is géniusz
Nagyításhoz kattintson a képre!

Mindentudók kézikönyve - Így lehetsz te is géniusz

Open Books, 2023
Oldalszám: 726
Isbn: 9789635723829
9.999 Ft
7.995 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 79 pont
Mennyiség:

Raktáron
"A 42-es egy szép szám, amit hazavihetsz és bemutathatsz a családodnak."
Douglas Adams

Egy új technológiai forradalom küszöbén, az éghajlatváltozás súlyos következményei és a népesség elöregedése mellett semmi jelentősége annak, hogy valaki meg tudja-e nevezni Honduras fontos iparágait. Ne versenyezzünk a Google keresőmotorjával, koncentráljunk inkább azokra a dolgokra, amelyek igazán számítanak!

A Mindentudók kézikönyve a jelen és a jövő legizgalmasabb trendjeit és legégetőbb kihívásait mutatja be. Bárkinek elmagyarázható még a kvantummechanika, a GDP, a relativitáselmélet, az agy vagy a számítógépek működése és a végtelen is - feltéve, hogy rendelkezik a könyv szerzője, Ódor Lajos egykori miniszterelnök és közgazdász műveltségével, tapasztalatával, éleslátásával és humorával.

A könyv 42 fejezete kilenc egységre tagolódik: A világ megatrendjei, A világegyetem működése, A biológiai világ, Értelem és érzelem, Ember és társadalom, A technológiai forradalom, Számok és formák, A tudatos állampolgár és Elégedett élet. Számos illusztráció és ábra segít az olyan összetettebb témák megértésében is, mint a fraktálok vagy az időtágulás.

Ha érdekel, mi történik és mi fog történni a világban, szeretnéd megérteni a mélyben húzódó okokat, és fontosnak tartod a kritikus gondolkodást, ez a könyv neked szól.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!