Biológia

Lopnak-e a szarkák?
Nagyításhoz kattintson a képre!

Lopnak-e a szarkák?

Scolar Kiadó, 2022
Oldalszám: 125
Isbn: 9789635095124
3.999 Ft
3.195 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 31 pont
Mennyiség:

Raktáron
Ki ne tudná, hogy a szarkák imádják a fényes holmikat, és el is lopják! Hányszor hallottuk már, hogy jó pár pókot lenyelünk álmunkban, vagy hogy egy hangos kiáltás is lavinát okozhat? Pedig ez mind városi legenda! Tévhit egytől egyig, csupa olyan állítás, amelyeket soha semmiféle természettudományos kutatás nem igazolt.

Életünkben megannyi jó tanáccsal lát el minket a nagymama, és megannyi modern mítosszal találkozunk az interneten, amelyet kétkedés nélkül elfogadunk – és továbbadunk – úgy, hogy soha nem vesszük a fáradságot, és nem ellenőrizzük az igazságtartalmát. Erre vállalkozott helyettünk három tudományos újságíró, akik semmit sem vesznek készpénznek, és szeretnek a dolgok mélyére hatolni. Ízekre szedik „népi bölcsességeinket”, és rámutatnak arra, mennyi tévhit vesz körül minket a mindennapokban. A szakmailag kiválóan felkészült szerzők érthető, olvasmányos formában teszik közzé kutatásaik eredményét, és szembesítenek minket a sokszor meglepő igazsággal.

Maartje Kouwen – Steijn van Schie – Koen Moons tudományos újságírók.

A mágikus zseblámpa fényénél felfedezheted, mi minden történik a tanyán.

Mókás böngésző varázslatos fényhatásokkal!

Varázslatos lámpás képeskönyv

- kiváló minőség

- életkornak megfelelő témák

- játékos kalandok

Figyelem! 3 éves kor alatt nem adható, apró alkatrészeket tartalmaz! A lámpában nem cserélhetők az elemek. A lámpán lévő áthúzott kukaszimbólum azt jelenti, hogy a lámpát nem szabad a háztartási hulladékkal együtt kidobni! A lámpát tilos szétrágni!

Megjegyzés: A különböző fényviszonyok befolyásolják a keresett képek fényerejét.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!