Életmód

Menopauza - A második tavasz
Nagyításhoz kattintson a képre!

Menopauza - A második tavasz

Édesvíz Kiadó, 2023
Oldalszám: 299
Isbn: 9789635075379
Eredeti ár: 7.490 Ft
Webshop ár: 5.990 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 59 pont
Mennyiség:

Raktáron
Perimenopauza, menopauza és minden, amit tudni szeretnél róla, tabuk nélkül!
Ez még korántsem a vég, ez egy izgalmas, új kezdet, amiben most sok hozzád hasonló nő lesz a segítségedre.


A menopauza rendkívül nehéz időszak tud lenni a maga kellemetlenségeivel, és bár különböző mértékben, de idővel minden nőt érint, mégis nagyon sokan szégyenkezéssel, félelemmel, valamint - a megfelelő információk hiányában - szorongással, kételyekkel és mély hallgatással közelítenek hozzá.

Miért nem beszél erről senki? Ki rendelkezik megfelelő információkkal? És hogyan juthatunk hozzá ezekhez? A menopauza körüli hallgatás - a kezdetéről, a tüneteiről, a kezelésekről, és hogy mit is jelent érzelmileg és testileg - évszázadok óta tart, és mélyen beleette magát a női tudatba. Beszéljünk végre nyíltan és őszintén a menopauzáról!

Davina McCall menopauza-aktivista és Dr. Naomi Potter sodró lendületű, egyedi hangvételű mesterkurzusát tartod a kezedben, amely a tudomány feltárásával és magyarázatával megcáfolja az összes kártékony mítoszt a menopauzával kapcsolatban, és képessé teszi a nőket arra, hogy a lehető legtájékozottabb döntést hozzák meg az egészségükkel... és az életükkel kapcsolatban.

"Vissza kell követelnünk a "változást", és meg kell fordítanunk a kifejezést. A menopauza nem az öregedésről és a lelassulásról szól, hanem arról, hogy életünk következő szakaszába lépünk, amikor is önállósíthatjuk magunkat, és azokat a dolgokat tehetjük meg, amiket mi szeretnénk." - Davina McCall

A Menopauza több mint egy könyv, ez egy mozgalom. Egy felkelés.


Nincs többé rémhírterjesztés: csak tényeken alapuló információk, közelkép a hormonpótló terápiáról.
Semmi szégyenkezés: valódi nők igaz történetei a menopauzáról, színtiszta együttérzés és támogató közösség.
Őszinte, egyenes, kendőzetlen tanácsok. Hüvelyszárazság? Nemi vágy teljes hiánya? Hajhullás? Súlygyarapodás? Mindenre van megoldás!
Egy valódi mozgalom kezdete: együtt elérhetjük, hogy a menopauzáról minden otthonban, minden házorvosi rendelőben és minden munkahelyen beszéljenek!

A te életed, a te tested, a te döntésed.
Válaszd a pozitív változást, és ébredezz, hiszen ez életed második tavasza!

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!