Életmód

Úszás hidegben - Az északiak módszere az egészségesebb és boldogabb élethez
Nagyításhoz kattintson a képre!

Úszás hidegben - Az északiak módszere az egészségesebb és boldogabb élethez

Jaffa Kiadó, 2024
Oldalszám: 204
Isbn: 9789634759072
Eredeti ár: 4.999 Ft
Webshop ár: 3.995 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 39 pont
Mennyiség:

Raktáron
A hideg vízben úszás népszerűsége töretlenül növekszik. Dr. Susanna Soberg dán kutató Úszás hidegben című, 15 nyelvre lefordított bestseller kötetében megismertet bennünket a téli úszás Skandináviában és világszerte egyaránt rendkívül elterjedt hagyományával, és tudományos alapokon nyugvó bepillantást kaphatunk abba is, hogy milyen elképesztően pozitív hatással van ez a gyakorlat a testünkre és a lelkünkre egyaránt.

Legyen szó folyóról, tóról vagy tengeröbölről, mindannyian tisztában vagyunk vele, mennyire élvezetes és hasznos tud lenni az úszás a természetben - környezetbarát és könnyen elérhető testedzés, amely jó hatással van a kedélyállapotunkra, az energiaszintünkre, a belső nyugalmunkra. Ha pedig mindezt hideg vízben végezzük, azzal további pozitív egészségügyi hatásokat érhetünk el.

Dr. Susanna Soberg segítségével lépésről lépésre ereszkedhetünk be a hideg vízbe, ennek során pedig megismerkedhetünk a "hidegsokk-reakcióval" - azzal a masszív endorfinlökettel, amely elárasztja a testünket, miközben adaptálódunk a rendkívül hideg hőmérséklethez. Ez nem csupán a keringésünkre, a szívünkre, a tüdőnkre és a bőrünkre van pozitív hatással, hanem az immunrendszerünkre, az anyagcserénkre és a mentális egészségünkre is. A szerző azt is részletesen bemutatja, hogy a "barna zsír" aktiválásával miként csillapíthatjuk a különféle egészségügyi problémáinkat.

DR. SUSANNA SOBERG az egészséget és a teljesítményt szolgáló hideg- és hőterápia nemzetközileg elismert tudósa és szakértője. Az Oxygen Advantage oktatójaként funkcionális légzési technikákat alkalmaz pácienseinél az egészség és a teljesítmény növelésére. Doktori fokozatát a Koppenhágai Egyetemen szerezte, és hozzájárult anyagcserénk - konkrétan a barna zsír - és felnőttkori céljának mélyebb megértéséhez. Tudását könyvein, előadásokon, podcastokon és workshopokon keresztül közvetíti.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!