Életmód

Kutyakötelesség - Hogyan legyél a kutyád legjobb barátja
Nagyításhoz kattintson a képre!

Kutyakötelesség - Hogyan legyél a kutyád legjobb barátja

Open Books, 2022
Oldalszám: 246
Isbn: 9789635722075
6.999 Ft
5.600 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 56 pont
Mennyiség:

Raktáron
Minden gazdi boldog kutyát szeretne – minden kutya magabiztos gazdit szeretne.

A jó kutyakiképzés mindenekelőtt azt jelenti, hogy a gazdákkal és a kutyákkal egyenlő mértékben foglalkozunk. Mert a kutyák gyorsan tanulnak, ha az emberük megértette a sikeres kiképzés alapjait.

Miklósi Bernadett a Best Dog Kutyaközpont alapítója és vezetője szembesíti a kutyatulajdonosokat és kiképzőket a legfontosabb kötelességeikkel. Magyar nyelven eddig egyedülálló, hiánypótló könyvében megmutatja, miképpen alakíthat ki minden kutyagazdi bizalomra épülő partneri viszonyt a kutyájával. A könyv egyéni igényekre szabható módszereket és gyakorlatokat ismertet a kutyával közös élet és a városi kutyatartás legfontosabb sarokpontjaihoz.

A gazdák mindent megtudhatnak az ember és kutya közötti jó kapcsolat alapjairól: hogyan erősítheti a kutyával való kötődést, milyen jeleket kell megértenie, és hogyan hozhat több változatosságot a kutyával való mindennapokba. Városi környezetben pedig ezek az alapok talán még fontosabbak. A gazdagon illusztrált kötet számos tanáccsal és praktikával segíti az olvasót olyan mindennapos témákban, mint például a kutya kommunikációja, a klikkeres kiképzés, a szeparációs szorongás, az ideális kutyajátékok vagy épp a városi közlekedés. Ahol szükséges, kizárólag a könyvből elérhető oktatóvideók segítenek a gazdiknak a tanulásban.
Ajánlott minden gazdinak, aki stresszmentes, boldog mindennapokat szeretne a kutyájával!

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!