Matematika

Differenciálszámítás és alkalmazása
Nagyításhoz kattintson a képre!

Differenciálszámítás és alkalmazása

Scolar Kiadó, 2021
Oldalszám:
Isbn: 9789635094004
5.990 Ft
4.795 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 47 pont
Mennyiség:

Raktáron
Obádovics J. Gyula háromrészes Matematikai olvasókönyve több évtizedes oktatási tapasztalata alapján született meg. A kötetek célja, hogy részletesen kidolgozott példákkal megkönnyítsék a főiskolák, egyetemek matematika-előadásain megismert anyagrészek elsajátítását. A témakörök definícióinak, tételeinek lényegét szemléltető számos példa e könyvekben olvasható először, s ezek átgondolása nagyban elősegítheti a zárthelyi, kollokviumi és szigorlati feladatok eredményes megoldását.
A sorozat első kötete, a Differenciálszámítás és alkalmazása a halmazelmélettel, a függvényekkel, a differenciálszámítással és alkalmazásával, valamint a végtelen sorozatokkal foglalkozik.
A sorozat második része az Integrálszámítás és alkalmazása, mely az egyváltozós függvények integrálása és a végtelen sorok témakörével foglalkozik.
Az olvasókönyv harmadik része, a Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények a címben feltüntetett témakörökön kívül áttekintést nyújt a lineáris algebra elemeiről.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!