Biológia

Őslények enciklopédiája - Az élet hajnalától az ember felemelkedéséig
Nagyításhoz kattintson a képre!

Őslények enciklopédiája - Az élet hajnalától az ember felemelkedéséig

Kossuth Kiadó, 2021
Oldalszám: 448
Isbn: 9789635445158
9.990 Ft
7.990 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 79 pont
Mennyiség:

Raktáron
A dinoszauruszok ugyan 65 millió éve kihaltak, de képzeletünket, kíváncsiságunkat mindmáig ébren tartják. A róluk szóló újabb és újabb tudományos felfedezések, felismerések folyamatos kihívást jelentenek a kutatóknak, minket pedig elbűvölnek külsejük és életmódjuk végtelen sokféleségével.



Az Őslények enciklopédiája az olvasót elkalauzolja a földtörténeti múlt állatvilágába, a magasabb rendű tengeri életformáktól kezdve egészen az emberi evolúció kezdetéig. Az időutazás legnagyobb része az őshüllők között vezet, hiszen a dinoszauruszok mintegy 160 millió éven át uralták bolygónkat. Találkozunk kicsikkel és óriásokkal, növényevőkkel és ragadozókkal, tojásrakókkal és elevenszülőkkel, vízben élőkkel és repülő fajokkal.



Könyvünk bemutatja, hogyan néztek ki, mit ettek, hol és hogyan éltek, küzdöttek s haltak meg. A felfedezéseket és adatokat, az ősmaradványok leírását és a rekonstrukciók eredményeit közérthetően összefoglaló enciklopédia ugyanolyan egyedülálló, mint maguk a dinoszauruszok. A gazdag, látványos képanyag a legfiatalabb olvasók számára is élvezetessé teszi ezt a színpompás kötetet.

AZ ŐSLÉNYEK ENCIKLOPÉDIÁJA A 2006-BAN MEGJELENT ELSŐ KIADÁS VÁLTOZATLAN UTÁNNYOMÁSA

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!