Pszichológia

Bohém szülők kézikönyve - 100 tipp francia módra
Nagyításhoz kattintson a képre!

Bohém szülők kézikönyve - 100 tipp francia módra

Open Books, 2023
Oldalszám: 146
Isbn: 9789635722372
Eredeti ár: 3.999 Ft
Webshop ár: 3.195 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 31 pont
Mennyiség:

Raktáron
Ki ne hallott volna már legendákat a "bezzeggyerekekről" és szüleikről? Ezekben a történetekben a kicsik jól neveltek, szófogadóak és csendesek, a szülők arcán mennyei mosoly ragyog, a barátok, ismerősök pedig az egekig magasztalják a Bezzeg családot.
Csak az a bökkenő, hogy Bezzegék nem léteznek!
Mit tegyünk hát, hogy ne merő stressz és sziszifuszi küzdelem legyen az életünk, ha gyereket nevelünk?
Pamela Druckerman kisgyerekes amerikai anyukaként hosszú időt töltött Franciaországban, és rácsodálkozott, mennyire másként szervezik az életüket a francia párok, mennyire más alapelvek és keretek között nevelik a gyerekeiket.
Természetesen nincs csodaszer, amely egyik napról a másikra megváltoztatja a magyar szülők életét, és megoldja az összes problémáikat, de ebben a könyvben a szerző megoszt velünk 100 olyan tippet, amelyeket ha átgondolunk és adaptálunk a saját életünkre, valószínűleg boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk, a gyerekeink pedig jobban fognak alkalmazkodni életük során a legkülönbözőbb emberekhez és helyzetekhez.
Ugye jól hangzik?
A remek tanácsok mellé ráadásul ajándékba kapjuk az írónő fanyar humorát, plusz a hamisítatlan francia életrecepteket, amelyeket együtt készíthet és fogyaszthat el az egész család - á la française!

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!