Pszichológia

Hogyan éljük túl? - Leckék az extremitások világából a hétköznapokra
Nagyításhoz kattintson a képre!

Hogyan éljük túl? - Leckék az extremitások világából a hétköznapokra

Kulcslyuk Kiadó, 2020
Oldalszám:
Isbn: 9786155932427
3.360 Ft
2.690 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 26 pont
Mennyiség:

Raktáron
Akár extrém körülmények között kell boldogulnunk, akár egy nehéz hétköznapi helyzetet szeretnénk ép bőrrel megúszni, John Hudson könyve felbecsülhetetlen segítséget nyújt ahhoz, hogy sikerrel vegyük az akadályt. A szerző a Brit Királyi Légierő extrém túlélési kiképző tisztjeként pontosan tudja, hogyan működik a pszichénk nagy nyomás alatt, és milyen mentális beállítódásra van szükség ahhoz, hogy szorongató helyzetekben is jó döntéseket hozzunk.
Az a tudati beállítódás és gondolkodásmód, amely a katonák túlélését biztosítja kiélezett szituációkban, a mindennapi élet valamennyi megterhelő helyzetében is eredményesen alkalmazható. Legyen szó egy nehéz konfliktusról, egy fontos tárgyalásról, egy állásinterjúról, egy aktuálisan fenyegető veszélyről, vagy éppen egy hatalmas kihívásról, a lényeg, hogy tudjuk, miként maradhatunk higgadtak és hatékonyak akkor is, amikor komoly a tét és nagy bennünk az érzelmi feszültség.
A szerző lebilincselő megtörtént eseteken keresztül mutatja be a túlélés pszichológiáját, rengeteg hasznos információval, praktikus tippel és bevált stratégiával látva el az olvasót.
"Ha arról van szó, hogyan éljünk túl egy válságos helyzetet, és másszunk ki a bajból, John az, akire igazán érdemes hallgatni. Ő a legjobb választás."
Levison Wood, korábbi ejtőernyős tiszt, felfedező, expedícióvezető.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!