Képzőművészet

Jobb agyféltekés rajzolás - A kreativitás és a művészi magabiztosság fejlesztésének új útja
Nagyításhoz kattintson a képre!

Jobb agyféltekés rajzolás - A kreativitás és a művészi magabiztosság fejlesztésének új útja

Bioenergetic Kiadó, 2022
Oldalszám: 344
Isbn: 9789632915906
Eredeti ár: 5.490 Ft
Webshop ár: 4.390 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 43 pont
Mennyiség:

Raktáron
A jobb agyféltekés rajzolás a kreativitás és a művészi magabiztosság fejlesztésének új útja, amely megváltoztatja az életed!
A jobb agyféltekés rajzolás tudomány és művészet egyben. Új szemléletet ad, megtanít másképp tekinteni a dolgokra, mint ahogy eddig tettük.
Egyszerű gyakorlatainak segítségével képessé válunk arra, hogy a rég tanultakat félretéve valami nagyszerűt alkossunk, akár egy hétvége alatt. A jobb agyféltekés rajzolás jókedvre derít, kitartást és önbizalmat ad, a gyakorlással javul a megfigyelőképesség.
Olyan alternatív megoldásokat tár elénk, amelyeket eddig nem vettünk észre, így újfajta látásmódot tanulhatunk a környezet és a világ észleléséhez.

A Jobb agyféltekés rajzolás átdolgozott kiadása a gyakorlatok mellett:
- ismerteti az agy plaszticitását érintő kutatások rajzolással összefüggő eredményeit, valamint a jobb agyfélteke kihasználásának fontosságát;
- részletesen bemutatja, hogyan ellensúlyozhatjuk kreatívan a mai, kifejezetten bal agyféltekés - analitikus, lineáris, digitális - gondolkodást;
- megosztja a legújabb kutatásokat, amelyek a kora gyermekkori "firkálást" összekapcsolják a későbbi nyelvi fejlődéssel;
- mesterrajzok új reprodukcióin keresztül tanít meg a belső művész szemével látni;
- részletes tanácsokat ad, hogyan alkalmazhatjuk a rajzolás öt alapkészségét a problémamegoldásban.

Betty Edwards Jobb agyféltekés rajzolás című könyvét közel húsz nyelvre fordították le, több mint két és fél millió eladott példánnyal a világ legszélesebb körben alkalmazott rajztankönyve.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!