Szórakoztató irodalom

Slammed - Szívcsapás - Szívcsapás 1.
Nagyításhoz kattintson a képre!

Slammed - Szívcsapás - Szívcsapás 1.

Könyvmolyképző Kiadó, 2023
Oldalszám: 296
Isbn: 9789633993873
Eredeti ár: 3.999 Ft
Webshop ár: 3.199 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 31 pont
Mennyiség:

Raktáron
A szerelem lehet olyan, mint a költészet.
De olyan is lehet, mint egy szívcsapás.

Apja váratlan halála után a tizennyolc éves Layken lesz édesanyja és öccse legfőbb támasza. Bár kifelé erősnek mutatkozik, valójában teljesen reményvesztetté válik.

Ekkor lép be életébe egy fiatalember, aki mindent megváltoztat. Az ország másik végébe költöző Layken megismerkedik új szomszédjával, a huszonegy éves, jóképű Will-lel, aki szenvedélyesen rajong a slam költészet iránt. A fiatalok hamar egymásra találnak, és a lányban újra feléled a remény.

Csakhogy egy megdöbbentő felfedezés már az első csodálatos randevú után kettejük közé áll. Ettől fogva minden találkozás fájdalmassá válik számukra. Meg kell találniuk az egyensúlyt az egymás iránt táplált érzelmek
és az őket szétszakítani akaró erők között.

"Szenzációs! Muszáj elolvasni. Faltam ezt a könyvet. A történet magával ragadott, és egy pillanatra sem engedett el. Imádom Colleen Hoovert. Minden regényét elolvasom."
- Abbi Glines, goodreads.com

"Atyaég! Hat óra alatt kiolvastam. Nem emlékszem, hogy adtam-e enni a gyerekeknek, és arra sem, hogyan kerültek ágyba. Ez a könyv sokkal többet érdemel öt csillagnál. Nem is tudom, mikor ragadott utoljára úgy magával valami, mint a Slammed."
- Tara, goodreads.com

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!