Szórakoztató irodalom

Az emlékezet gyermekei
Nagyításhoz kattintson a képre!

Az emlékezet gyermekei

Fumax Kft., 2023
Oldalszám: 495
Isbn: 9789634703044
Eredeti ár: 6.995 Ft
Webshop ár: 5.595 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 55 pont
Mennyiség:

Raktáron
Az Arthur C. Clarke-díj nyertes, elsöprő sikerű Az idő gyermekeit folytató regény Adrian Tchaikovsky nemzedékeken, fajokon, évezredeken és galaxisokon átnyúló sci-fi sorozatának harmadik kötete.

Az emberiség egykor hatalmas birodalma elbukott, maga a Föld is halott. Az emberi faj kénytelen utolsó reményét a már feledésbe merült egykori bolygóátalakítási program által lakhatóvá tett égitestekbe vetni. A kétségbeesett menekülési kísérletek egyik résztvevője az Enkidu bárkahajó és kapitánya, Heorest Holt, aki a lehetséges új éden felé repül értékes emberi rakományával.

Bár nem egészen azt találják, amit vártak, nemzedékekkel később Holt kapitány törékeny kis kolóniája még mindig létezik, kemény munkával hasítva ki a túlélést biztosító életteret a kegyetlen Imir bolygón. Ám a múló évekkel egyre több tudás vész el, és a zord körülmények lassan felőrlik a telepeseket.

Liff, Holt kapitány unokája hallja mindazt a szóbeszédet, amelyek a városban felbukkanó idegenekről szólnak. Emberfeletti képességeiket talán egy másik világról származó technológiának köszönhetik. De szóba kerül, hogy talán nem is egészen emberek... Túl sok a kérdés, és az esetleges válaszok magának a kolóniának a túlélését teszik kockára.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!