Szórakoztató irodalom

Pikk Bubi
Nagyításhoz kattintson a képre!

Pikk Bubi

Európa Könyvkiadó, 2022
Oldalszám: 233
Isbn: 9789635045808
1.999 Ft
1.999 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 19 pont
Mennyiség:

Raktáron
Joyce Carol Oates (1938), az anyai nagyszülei révén magyar felmenőkkel is rendelkező amerikai írónő ez idáig öt alkalommal vehette át mind a Pulitzer-, mind a Nemzeti Könyvdíjat. Munkabírása legendás: 1963 óta több mint száz - egyként magas nívójú - könyve (köztük 58 regénye) jelent meg. 2011-ben Barack Obama elnök adta át neki az egyik legrangosabb állami kitüntetést, a National Humanities Medalt, 2019-ben az egyéni szabadságjogok érdekében végzett munkájáért pedig neki ítélték a Jerusalem-díjat. Évek óta az irodalmi Nobel-díj várományosaként tartják számon. Társadalmi kérdésekben is véleményformáló Twitter-bejegyzései különösen szórakoztatóak.
Művei a hazai olvasók körében is jól ismertek és népszerűek, köztük A földi gyönyörök kertje, a Luxusvilág, az ők, a Nemi erőszak - szerelmi történet vagy az Egy szép szűz leány.
A Pikk Bubi című regénye 2015-ben jelent meg először magyarul, egy időben az amerikai kiadással. A pszichológiai thrillerben egy népszerűségében Stephen King nyomdokain haladó írót plágiummal vádolnak meg, minek következtében az élete pokollá válik. S a legsötétebb bugyorból - az agy kiismerhetetlen zugainak mélyéről - a mindenki előtt titokban tartott szerzői alteregója, a nyersebb, hátborzongatóbb és erőszakosabb rémregények kiagyalója, Pikk Bubi mászik elő - gyilkos indulatokkal és az olvasók idegeit is próbára téve.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!