9-14 éves korig

Jelek a falon
Nagyításhoz kattintson a képre!

Jelek a falon

Pozsonyi Pagony, 2022
Oldalszám: 384
Isbn: 9789635872503
3.990 Ft
3.190 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 31 pont
Mennyiség:

Raktáron
Bence imádja a törit. Az intrikákat, a hatalmi játszmákat, az emberi történeteket. A hősöket, akik megvédik a gyengéket. Mindenből sztorit farag, és még egy bánatos tacskóval is képes együtt érezni. Az új sulijában hamar megtalálja a helyét, sőt, az első szerelmet is. Mindeközben nagy lelkesedéssel veti bele magát az iskolai projektfeladatba, amelynek során egy helyi történetet kell szemtanúk beszámolója alapján feldolgozni. Hamar kiderül, hogy a barátnőjének az apja rengeteget tud a környékről, mintha személyesen ott lett volna minden történelmi eseménynél.
A dicséretre éhes, jólelkű Bencét beszippantja a titkos és furcsa történet, bár lassan az sem világos, hogy mi a tény és mi a mese...
A Pagony sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan 9-12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük magyar és külföldi, fantasy, kaland- vagy éppen detektívregény - ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni!

Abszolút összeesküvés Abszolút Budapest Abszolút első szerelem

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!