Gyerekkönyvek

Stilton és a Nevetés bevetés
Nagyításhoz kattintson a képre!

Stilton és a Nevetés bevetés

Kolibri Kiadó, 2024
Oldalszám: 117
Isbn: 9789635995646
3.299 Ft
2.635 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 26 pont
Mennyiség:

Raktáron
Rettenetes dolog történt: veszélybe került a jó hírem! Egy silány fércmű jelent meg az én nevemmel, pedig elhihetitek, hogy az égvilágon semmi közöm hozzá! De van ennél rosszabb is: a nyomok Macska-szigetre vezettek... Igen, jól gondoljátok, oda, ahol csak macskák élnek! Cinn, de félelmetes!

A Mulatságos történetek sorozat köteteiben Geronimo Stilton meséli el kalandjait. És ő aztán tényleg soha nem unatkozik! Családjának és barátainak köszönhetően gyakran keveredik igazán bajuszborzoló, ám mindig extraegeresen mulatságos események középpontjába.

És hogy kicsoda Geronimo Stilton? Rágcsáliában született, Egér-szigeten. Diplomamunkáját a rágcsálóirodalom toponímiájából és összehasonlító ősegérkori filozófiából írta. Geronimo Rágcsália legolvasottabb napilapja, a Rágcsáló Hírek főszerkesztője. Az újságot nagyapja, Világjáró Vilmos alapította. Szabadidejében Geronimo 18. századi antik sajthéjdarabkákat gyűjt, de legszívesebben nagy sikerű történetek írásával foglalatoskodik. Könyveit 52 nyelvre fordították le, és több mint 187 millió példányban adták el világszerte

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!