0-6 éves korig

Kontrasztos formák fekete-fehérben
Nagyításhoz kattintson a képre!

Kontrasztos formák fekete-fehérben

Tudatos Lépés Kft., 2013
Oldalszám: 10
Isbn: 9786155894381
Eredeti ár: 2.150 Ft
Webshop ár: 1.720 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 17 pont
Mennyiség:

Raktáron
A babák látása fokozatosan fejlődik. Észlelésük kezdetben homályos, de hamarosan képesek lesznek fókuszálni a környezetükben felbukkanó dolgokra. Figyelmüket leginkább a kontrasztos színek, legfőképpen a fekete-fehér vonzzák.
E lapok célja, hogy a babák idegrendszerét stimulálja, megteremtve így a lehetőséget a megfelelő idegkapcsolatok (szinapszisok) kiépülésére.

- A lapokat már a kéthetes babának is megmutathatja. Ilyenkor egyszerre csak egy képet mutasson. Várjon kicsit, hogy a baba tekintete a lapra tévedjen, és legyen ideje a fókuszáláshoz. Kezdetben napi két alkalom (2 lap) elegendő a baba számára. Másfél hónapos kortól naponta 2–3 alkalommal mutathat képet neki.
- Beállíthatja a lapokat a csecsemő mellé a kiságyba is, a szemétől 20–35 centiméterre. (Egy hónapos kortól egy alkalommal 2–4 képet tehet a kiságyba 10 perces ébrenléti időtartamra.)
- Felakaszthatja a képeket a baba ágya köré olyan helyekre, ahol képes lesz fókuszálni. Naponta cserélje le a képeket. (Egy időben két képnél több ne legyen a baba környezetében.)

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!