Hobbi

Triatlon - Edzés és versenyzés - Hogyan legyél gyorsabb, erősebb, technikásabb?
Nagyításhoz kattintson a képre!

Triatlon - Edzés és versenyzés - Hogyan legyél gyorsabb, erősebb, technikásabb?

HVG Könyvek, 2018
Oldalszám: 168
Isbn: 9789633046005
4.900 Ft
3.920 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 39 pont
Mennyiség:

Raktáron

Az első sprinttávú triatlonversenyedre vagy éppen az Ironmanre készülsz? James Beckinsale olimpiai triatlonedző kézikönyve az edzés és a versenyfelkészülés legapróbb részleteire is kitérő kézikönyvünk átfogó segédanyagként szolgál minden triatlonosnak.

INDULJ EL! Kezdd el az alapozást, figyelj a kiegyensúlyozott táplálkozásra, kövesd a céljaidhoz igazított edzéstervet, és találd meg a számodra legmegfelelőbb edzőfelszerelést.

GYORSULJ! Tedd hatékonyabbá a versenyfelkészülést célzott gyakorlatokkal, hogy mindegyik sportágban javíthasd a teljesítményedet, és csökkentsd a depóban töltött időt.

ERŐSÖDJ! Növeld az erődet és a hajlékonyságodat lépésről lépésre megtervezett gyakorlatsorokkal, hogy elkerüld a sérüléseket, és jobb állóképességre tegyél szert.

CSINÁLD OKOSAN! Fejleszd tökélyre a technikádat az egyes sportágakban, hogy végül sikeresen teljesítsd a négy alaptáv egyikét - a sprinttávot, az olimpiai távot, a féltávot vagy az Ironmant.

"Igazi hiánypótló mű, épp ezért óriási segítség ahhoz, hogy az amatőrtől a profiig mindenki örömét lelhesse ebben a csodálatos sportban."
Kuttor Csaba háromszoros olimpikon triatlonista ajánlásával

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!