Gasztronómia

Csokoládé - A Ferrandi gasztronómiai iskola receptjei és technikái
Nagyításhoz kattintson a képre!

Csokoládé - A Ferrandi gasztronómiai iskola receptjei és technikái

Alexandra Kiadó, 2021
Oldalszám: 302
Isbn: 9789635821709
16.999 Ft
13.600 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 136 pont
Mennyiség:

Raktáron
A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI

Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes

Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából

A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét.
A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!