olvsokboltja
a te könyvesboltod
Jelenleg üres
olvsokboltja
a te könyvesboltod
Jelenleg üres

Gasztronómia

Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez
Nagyításhoz kattintson a képre!

Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez

Corvina Kiadó, 2019
Oldalszám: 320
Isbn: 9789631366013
12.000 Ft
10.200 Ft
15%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 102 pont
Mennyiség:

Raktáron

Az impozáns, mintegy 100 egész oldalas, színes ételfotóval és számos állat-, illetve fázisfotóval illusztrált album minden húsimádó álma, mert a gyönyörűen fotózott, ínycsiklandó húsételek elkészítésének leírása mellett rendkívül alapos ismeretekkel vértezi fel az olvasót.

Stephan Otto, az Otto Gourmet vállalat húsmestere osztja meg könyvünkben tudását állatfajtákról, húsminőségről, tárolásról, érlelésről, vágásokról, fűszerezésről, elkészítési módokról és sok minden másról

Húsimádó ínyenceknek! Több mint 150 recept, élvezetiérték-fokozókat beleértve: tökéletes steak, bölénytatár, vaddisznóragu, bárányoldalas, sertésdagadó mézsörben, pulled pork burger, töltött liba...

Plusz: nagyméretű poszter a marha legelterjedtebb bontásáról

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!