Életmód

Úgy élj, ahogy élni akarsz - Módszer és tudományos alap a boldogabb mindennapokhoz
Nagyításhoz kattintson a képre!

Úgy élj, ahogy élni akarsz - Módszer és tudományos alap a boldogabb mindennapokhoz

21. Század Kiadó, 2024
Oldalszám: 239
Isbn: 9789635684731
5.990 Ft
4.792 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 47 pont
Mennyiség:

Raktáron
New York Times #1 Bestseller

Lehetsz ennél boldogabb. És életed kalandja lesz bejárni ezt az utat.

Ebben a könyvben Arthur C. Brooks és Oprah Winfrey egy utazásra invitálnak: függetlenül attól, mennyi kihívást tartogatnak jelenlegi körülményeid, lépéseket tehetsz annak érdekében, hogy több örömben legyen részed. A legfrissebb tudományos eredményeket ötvözik személyes tapasztalataikkal, amelyeket sok évi segítő munka során gyűjtöttek be. Gondolataikat ilyen módon konkrét cselekvési tervvé tudják alakítani, amelyet már most végrehajthatsz, ahelyett, hogy a külvilágban zajló változásokra várnál.

Belátó figyelem, együttérzés és remény - Brooks és Winfrey bemutatják, hogy saját érzelmi háztartásunk rendben tartása azonnali hatást gyakorol életünkre, kutatásokon alapuló gyakorlati tanácsokkal szolgálnak a boldogság négy pillérével - család, barátságok, munka, hit - kapcsolatban. Miközben részletesen kifejtik, mit érdemes tenned, saját pályájuk és mindennapjaik során leszűrt bölcsességekkel rukkolnak ki, és olyan átlagemberek életéből vett példákat hoznak, akik komoly hátrányok és nehézségek ellenére boldogan teszik a dolgukat.

Lényeg az, hogy vedd a kezedbe a jövődet - ne várj, ne abban reménykedj, hogy a körülmények idővel kedvezőbbre fordulnak. Itt van a kezedben az Úgy élj, ahogy élni akarsz - a jobb, örömtelibb élet alapvetése.

"Olvasmányos, reménnyel teli könyv, amely segít a jobb életvitelre vágyó olvasóknak, hogy céljaikat elérjék." (Kirkus)

Oprah Winfrey a világ egyik legismertebb és legbefolyásosabb médiaszemélyisége, huszonöt éven át volt a nevét viselő tévéműsor házigazdája.

Arthur C. Brooks a Harvard professzora, üzleti és vezetői kurzusokat tart a boldogság témakörében. Magyarul megjelent könyve: A csúcsra és felfelé (2023).

"Én a könyv sok részében magamra ismertem, és gyanítom, hogy te is magadra fogsz ismerni. Nemcsak arra, aki voltál, hanem arra a sokkal boldogabb valakire is, akivé válhatsz. Ahogy követem Arthur alapelveit, én egyre boldogabb leszek. Valóban jól szórakozom – ez a kifejezés korábban nem létezett a szótáramban, annyira a munkámra összpontosítottam. Most utazom, kalandozom, igent mondok új tapasztalatokra, mégpedig azért, mert így akarom, nem pedig azért, mert kötelezőnek érzem. Több alkalommal meggyőződtem róla, hogy a boldogság sokszorozódik, amikor megosztják. Remélem, ez a könyv lehetővé teszi, hogy te is elkezdd a megosztást." - Oprah Winfrey

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!