Gasztronómia

Tartine kenyér - A tökéletes kovászos kenyér titka a világ leghíresebb pékségéből
Nagyításhoz kattintson a képre!

Tartine kenyér - A tökéletes kovászos kenyér titka a világ leghíresebb pékségéből

HVG Könyvek, 2021
Oldalszám: 302
Isbn: 9789635651290
7.900 Ft
6.320 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 63 pont
Mennyiség:

Raktáron
Mi a tökéletes, lágy, mégis ropogós héjú kovászos kenyér titka?

A világhírű Tartine pékség évtizedek óta készíti gyönyörű, rusztikus cipóit. Chad Robertson alapító közvetlen hangnemben meséli el pékké válásának folyamatát, és nemcsak páratlan szakmai tudását adja át, de az alapanyagok tiszteletét is. Útmutatásai és a csodaszép fotók alapján bárki süthet otthon is olyan finom kenyeret, mint a profi pékek.
A kovászos kenyér mesterreceptjén túl megtanulhatjuk a legfinomabb péksütemények, valamint a bagett, a briós és a croissant készítését. Számos ötletet kapunk ahhoz is, hogyan készíthetünk maradék, többnapos kenyérből fejedelmi fogásokat.

"Chad Robertson ikonikus kötete százezreket indított el az otthonsütés útján, és sok pékség született az inspirációja nyomán szerte a világban. Bízom benne, hogy a Tartine kenyér itthon is még többeket ösztönöz majd a kovászolásra."

Ormós Gabriella
Jenői Pékség; KovászLabor

"A kovászolás alapkönyve. Kezdő otthonsütőktől a kalandvágyó pékekig bárki talál benne hasznos tudást és új ötleteket. A morzsamentő recepteket pedig különösen értékelem."
Szabadfi Szabolcs
Szabi a Pék

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!