Gasztronómia

Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok
Nagyításhoz kattintson a képre!

Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok

Sziget Könyvkiadó, 2024
Oldalszám: 144
Isbn: 9786155723667
3.500 Ft
2.800 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 28 pont
Mennyiség:

Raktáron
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!