Gasztronómia

Kovásziskola 2. - Hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat, egészségessé az emésztésünket
Nagyításhoz kattintson a képre!

Kovásziskola 2. - Hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat, egészségessé az emésztésünket

Csipet Kiadó, 2020
Oldalszám: 192
Isbn: 9786155767067
6.000 Ft
4.800 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 48 pont
Mennyiség:

Raktáron

"Lehetetlen ezt a könyvet úgy olvasni, hogy ne akarjunk azonnal a konyhába szaladni."
Nigella Lawson

A Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészségesebb és könnyebben emészthető a kovásznak köszönhetően. Ebben a második részben Vanessa Kimbell édes recepteken keresztül mutatja be azt a szemléletet és tudást, ami újabb évek kutatómunkájának az eredménye. Egyszerre szakácskönyv, mert fantasztikus, úttörőnek számító kovászos receptek vannak benne (briós, csiga, leveles tészta, fánk, keksz, pite, tészta, torta, sütemény), és elgondolkodtató olvasmány, amit sokáig fogunk forgatni, és ami praktikus tanácsokat ad ahhoz, miként tudunk az egészségünk és a jókedvünk érdekében sütni, fermentálni. Az biztos, hogy aki ezt a könyvet elolvassa, a receptjeit kipróbálja, többé nem fog úgy sütni, mint előtte.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!