Gasztronómia

Tésztaműhely - Az otthoni tésztakészítés titkai
Nagyításhoz kattintson a képre!

Tésztaműhely - Az otthoni tésztakészítés titkai

Csipet Kiadó, 2021
Oldalszám: 168
Isbn: 9786158027083
5.500 Ft
4.400 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 44 pont
Mennyiség:

Raktáron
A boltban kapható és legkedveltebb tésztafélék ezentúl otthon is könnyedén elkészíthetők. Ebből a könyvből ugyanis kiderül, hogyan lehet több mint 40 olasz és magyar tésztát kézzel megformázni, és a hozzájuk illő mártásokat összeállítani. A részletes fázisfotók segítenek elsajátítani a házi tésztakészítés minden csínját-bínját. Apró durum tészták, tojásos metéltek, töltött tészták, gnocchik, gombócok és klasszikus magyar tészták formálódnak a kezünk alatt. Sőt, színezünk, ízesítünk, zöld fűszerrel rétegezünk, no meg finomakat eszünk. A könyvben olvashatsz a különböző tészták kialakulásának mesés történetéről, az olasz és a magyar hagyományokról, valamint a tésztaformázást megelőző minden fontos tudnivalóról is.

Ha szereted a tésztát, és szívesen elkészítenéd te magad, akkor ez a te könyved!

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!