Utazás

Autóval Spanyolországban - Kisebb utakon nagy élmények nyomában
Nagyításhoz kattintson a képre!

Autóval Spanyolországban - Kisebb utakon nagy élmények nyomában

Lingea Kiadó, 2024
Oldalszám: 264
Isbn: 9789635051274
Eredeti ár: 8.990 Ft
Webshop ár: 7.190 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 71 pont
Mennyiség:

Raktáron
A könyvben található 25 útvonal jól tükrözi Spanyolország sokszínű arcát. Készüljön fel a különleges kalandokra, hiszen útikalauzunk segítségével bejárhatja az ország minden szegletét, a fő turistaútvonalakról letérve rejtett kincseket fedezhet fel, megismerheti e csodás ország valódi, varázslatos arcát.

Kiadványunknak köszönhetően eljuthat olyan helyekre is, ahol megállt az idő, és a történelem szele minden pillanatban megérinti. Sétáljon a szűk utcácskákon, gyönyörködjön az építészeti remekművekben, szívja magába a régmúlt hangulatát. Felejthetetlen látnivalókkal, gasztronómiai élményekkel gazdagodhat majd, a helyiek szívesen mesélnek arról, hogyan is élnek az eldugott kis falucskákban.

Ha teheti, vegyen részt a hagyományos helyi ünnepségeken, melyek minden érzékszerv számára tartogatnak meglepetést. Ha helyi specialitásokat kóstolna, látogasson el a piacra vagy egy kedves kis étterembe, hiszen minden falat újabb izgalmas kalandot jelent az ízek birodalmában. Sétáljon egyet a szőlőskertekben, vegyen részt borkóstolón, tanulja meg a borászat művészetének titkos fogásait a helyi szakemberektől.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!