Középiskolásoknak

Fizikai Feladatok I. kötet - Aktualizálva az új rendszerű közép- és emelt szintű érettségi
Nagyításhoz kattintson a képre!

Fizikai Feladatok I. kötet - Aktualizálva az új rendszerű közép- és emelt szintű érettségi

Holnap Kiadó, 2017
Oldalszám: 408
Isbn: 9789633490532
2.300 Ft
1.840 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 18 pont
Mennyiség:

Raktáron
A reális problémák megoldásának készsége, amihez a fizikai problémák megoldásában szerzett gyakorlat adja a legbiztosabb támaszt, segít eligazodni az élet legnehezebb kérdéseiben.
A fantáziát is megmozgató, érdekes fizikai feladatok megoldása
során erősödnek fel például olyan értékes jellemvonások és tulajdonságok, mint az egészséges önbizalom a problémákkal való birkózás vállalására, különleges érzék a lényeg megragadására és a távoli összefüggések felismerésére.
Íme a fizika pozitív szerepe a diákok személyiségének alakulásában. Vajon képes-e segíteni a diákoknak ez a kétkötetes fizikai feladatgyűjtemény az új rendszerű érettségire való felkészülésben? Azt gondoljuk, hogy képes, éppen ehhez ad segítséget az ÚTMUTATÓ, amely kölcsönösen egymáshoz rendeli a hivatalos követelményeket és a könyvben szereplő feladatokat, ugyanakkor becsületesen rámutat azokra a helyekre is, ahol ilyen hozzárendelés nem lehetséges. Segít tehát a diákoknak mind a középszintű, mind az emelt szintű érettségire való felkészülésben – és természetesen segít a felkészítésben tanáraiknak is.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!