Természettudomány

A világegyetem legapróbb fényei - Életem a Földön kívül - és a Földön
Nagyításhoz kattintson a képre!

A világegyetem legapróbb fényei - Életem a Földön kívül - és a Földön

HVG Könyvek, 2020
Oldalszám:
Isbn: 9789633049754
3.500 Ft
2.800 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 28 pont
Mennyiség:

Raktáron

"Néha sötétség kell ahhoz, hogy lássunk. Néha inkább fény."
Sara Seager

Sara Seager elismert asztrofizikusként megszállottan kutat a Földön kívüli élet jelei után távoli naprendszerekben; számos űrkutatási programban vesz részt, többek között az MIT-nak és a NASA-nak is dolgozik. Míg az ismeretlen univerzumokban otthonosan mozog, a mindennapok problémáinak megoldása, hosszú ideig nem diagnosztizált autizmusa miatt, komoly kihívást jelent a számára.
Férje tragikus halálát követően, negyvenévesen egyedül marad két kisfiával. Teljes embert követelő ambiciózus karrierje mellett, egyszerre kell megküzdenie a háztartás és a gyereknevelés kisebb-nagyobb problémáival, és a társa elvesztése miatt érzett mérhetetlen fájdalmával.
Önéletrajzi írásában Seager, lebilincselően őszinte stílusban, vall különleges munkájáról, nehézségeiről és élete újraépítésének rögös útjáról. Önmaga keresése és a földi élet "tanulása" közben új barátok segítik. Támogatásukkal, rendkívüli saját erőfeszítéseivel, valamint a csillagok kifürkészhetetlen összejátszásával pedig megtalálja a céljait és a boldogságot a Földön is.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!