Természettudomány

Immun-A rendszer, amely megóv minket
Nagyításhoz kattintson a képre!

Immun-A rendszer, amely megóv minket

Open Books, 2022
Oldalszám: 382
Isbn: 9789635720378
7.999 Ft
6.400 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 64 pont
Mennyiség:

Raktáron
Pazarul illusztrált, felejthetetlen utazás immunrendszerünk csodálatos világába, ami örökre megváltoztatja azt, ahogyan a testünkről gondolkodunk.
Már kora reggel fura kaparást érzünk a torkunkban, fáj a fejünk, és kissé ingerülten indítjuk a gyerekeket az iskolába. A testünkben éppen ádáz háború zajlik. Milliók halnak hősi halált azért, hogy a reggeli készülődés közben nyugodtan panaszkodhassunk. A legtöbben mégsem tesszük fel soha a kérdést: mégis hogyan működik az immunrendszerünk.
Pedig az immunrendszernél csak az emberi agy összetettebb. Ez a földi élet egyik legrégebbi és legfontosabb alkotása. Nélküle néhány nap alatt meghalnánk. Philipp Dettmer, a YouTube legnépszerűbb tudományos csatornájának alapítója, az emberi test erődjébe, a védelmi vonalakon túli csodálatos világba vezeti el olvasóit. Odabent állandó és kíméletlen harc dúl, telis-tele végeláthatatlan inváziók, bámulatos stratégiák, bravúros győzelmek és a nemes önfeláldozás emlékezetes történeteivel. Miközben ezt olvassuk, az immunrendszerünk valószínűleg sikeresen azonosított és pusztított el egy tumorsejtet, amely éppen csak osztódásnak indult a szervezetünkben.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!