Pszichológia

Újra igen! - 10 hetes párkapcsolatjavító program, hogy újra jó legyen otthon lenni
Nagyításhoz kattintson a képre!

Újra igen! - 10 hetes párkapcsolatjavító program, hogy újra jó legyen otthon lenni

Jaffa Kiadó, 2024
Oldalszám: 278
Isbn: 9789634758792
Eredeti ár: 4.999 Ft
Webshop ár: 3.999 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 39 pont
Mennyiség:

Raktáron
A krízisek a párkapcsolatok szerves részei. A szakítást vagy a válást nem ezek megjelenése okozza, hanem az, ha a párok nem tudják a kihívásokat megfelelően kezelni. Ha úgy érzed, meggyengült az elköteleződésetek egymás iránt, ha gyötör a kérdés, hogy vajon érdemes-e megpróbálnotok megjavítani azt, ami egyre rosszabbul működik, vagy csak szeretnéd megerősíteni a kapcsolatotokat, felkészülve a jövő konfliktusaira, akkor ez a könyv neked, nektek szól!
Az olyan fontos elméleti témák mellett, mint például a kötődési minták, a hatékony kommunikáció, a szeretetnyelvek jelentősége, az egyéni működést meghatározó hozott mintázatok, valamint a szex nélküli kapcsolat, a hűtlenség kezelése, a csalódottság feldolgozása és a megújulás folyamata, a könyv a kapcsolatotok állapotának feltérképezéséhez szükséges kérdéssorokat, valamint tematikus feladatokat tartalmaz, amelyek elvezethetnek a harmonikusabb és boldogabb párkapcsolat megteremtéséhez. A 10 hetes párkapcsolatjavító program minden hétre új témakört segítő gyakorlatokat kínál, eszközöket és stratégiákat adva a kezedbe, hogy megérthesd a magad, a párod és a kapcsolatotok működését, és közös erővel felül tudjatok kerekedni a nehézségeken, újra egymásra találjatok, és megélhessétek a szeretetteljes mindennapokat.

Forgasd haszonnal a könyvet, és mondj igent a kapcsolatod új, boldogabb verziójára!

LASKAI NELLI házassági tanácsadó, NLP-tréner, a boldognaklenni.hu oldal szerzője. A Berkeley Egyetemen és az NLP képzéseken tanult -- a mindennapokba könnyen beemelhető -- önsegítő technikákra épülő gyakorlataival Több mint tíz éve segíti a párok ön-társ- és párkapcsolati ismeretét.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!