Társadalomtudomány

Élet a sorok között
Nagyításhoz kattintson a képre!

Élet a sorok között

Libri Kiadó, 2022
Oldalszám: 269
Isbn: 9789634339854
4.299 Ft
3.440 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 34 pont
Mennyiség:

Raktáron
Béres Judit gyakorlati fókuszú irodalomterápiás kézikönyve nemcsak azt mutatja meg, mi az irodalomterápia, hanem azt is, hogyan működik.
Életünk során előfordulhat, hogy egy-egy helyzetből nem találjuk a kiutat, elakadunk. Az irodalmi szövegek olvasása és az írás segítségével azonban új nézőpontból szemlélhetjük a bennünket foglalkoztató problémákat, jobban rálátunk arra, ami bennünk és velünk történik.
Az Élet a sorok között konkrét példáin és gyakorlatain keresztül a számunkra megfelelő megoldásokhoz vezető utakat is megismerhetjük, legyen szó mindennapi szorongásokról, önértékelésről, kapcsolati nehézségekről, a testünkhöz, a természethez, az elmúláshoz való viszonyunkról vagy éppen transzgenerációs örökségeinkről.

DR. BÉRES JUDIT magyar-olasz nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, személyközpontú irodalomterapeuta és tanácsadó, a pszichológia doktora, a Pécsi Tudományegyetem habilitált egyetemi docense, a PTE BTK biblioterápia szakjának vezetője. Számos tudományos és ismeretterjesztő közlemény, valamint két önálló kötet szerzője, a Magyar Irodalomterápiás Társaság elnöke.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!