Fotográfia

Történetmesélő fotográfia mesterkurzus
Nagyításhoz kattintson a képre!

Történetmesélő fotográfia mesterkurzus

Scolar Kiadó, 2022
Oldalszám: 176
Isbn: 9789635093830
5.995 Ft
4.795 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 47 pont
Mennyiség:

Raktáron
NE CSAK FÉNYKÉPEZZ: OLYAN FOTÓKAT KÉSZÍTS, MELYEK MEGÉRINTIK AZ EMBEREKET!


A történetmondás ajándék a fotósok számára, amellyel karaktereket, eseményeket, helyszíneket és témákat lehet összekapcsolni olyan szépséggé, amely több, mint a részek összessége.


Ezen a mesterkurzuson, amely a kezdőktől a profikig mindenkinek szól, Beales megtanítja a lelkes újoncoknak és a törekvő szakembereknek, hogyan lehet felejthetetlen fényképeket készíteni egy DSLR fényképezőgéppel. Ha követed ötlépéses tanfolyamát - Pitch, Előkészítés, Fotózás, Szerkesztés és Átadás - és a vezetett projektek sorát, ugyanolyan sikeres, megbízható munkamódszereket dolgozhatsz ki, amelyekkel befolyást szerezhetsz, és örömet okozhatsz a közönségnek, függetlenül attól, hogy milyen műfajban dolgozol.


Szeretnél egy fotózást tető alá hozni az elejétől a végéig? Minden lényeges kérdésre itt van a válasz, kezdve az elbeszélés beépítésétől a fotózásba, a kulcsfontosságú felvételeken, a szükséges felszereléseken és kellékeken, a hangulattáblákon és modellekkel való munkán keresztül az utómunkálatokig és a fájlok átadásáig. Ebből a mesterkurzusból megtudhatod, hogy miként hozhatod ki a legtöbbet a fényképezőgépedből, mi kell ahhoz, hogy elbeszélővé válj, és mi a titka a valóban kiemelkedő fényképek készítésének.


KERESD A HATÁST. MUTASD BE TÖRTÉNETTEL.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!