Szórakoztató irodalom

Mitfordi rejtélyek - Gyilkosság a vonaton
Nagyításhoz kattintson a képre!

Mitfordi rejtélyek - Gyilkosság a vonaton

Pioneer Books Könyvkiadó, 2021
Oldalszám: 399
Isbn: 9786156187611
4.499 Ft
3.600 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 36 pont
Mennyiség:

Raktáron
1919 karácsonya, Anglia. Az erőszakos, élősködő nagybátyjával és agyonhajszolt anyjával együtt nyomorban élő Louisa Cannon szebb életről álmodik, lehetőség szerint minél messzebb Londontól. A fiatal lány számára a megváltást jelenti az Oxfordshire gyönyörű vidékén található főúri Mitford házban kínálkozó munkalehetőség, ahol a Mitford gyerekek mellé keresnek szolgálót. Louisa ezzel nemcsak biztonságba kerül, de a 16 éves, éles eszű és éles nyelvű Nancy bizalmasává is válik.
A környéket eközben egy hátborzongató rejtély tartja lázban: a legendás ápolónő, Florence Nightingale keresztlányát, Florence Nightingale Shore-t fényes nappal brutálisan meggyilkolják egy vonaton. A szövevényes ügybe Louisa és Nancy is belekeveredik, de mit tehet két fiatal lány egy olyan gyilkossal szemben, aki bármire képes, hogy elkerülje a lelepleződést?
Jessica Fellowes megtörtént eseményeken alapuló regénye egyszerre idézi meg Agatha Christie klasszikus bűnügyi történeteit és a Downton Abbey hangulatát. A Mitfordi rejtélyek az elmúlt évek egyik legnagyobb nemzetközi sikert arató brit krimisorozata.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!