Szórakoztató irodalom

Megkésett igazság
Nagyításhoz kattintson a képre!

Megkésett igazság

Libri Könyvkiadó, 2021
Oldalszám: 457
Isbn: 9789634337461
3.999 Ft
3.200 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 32 pont
Mennyiség:

Raktáron

Nyomozó vagyok.
Túlélő.
Történetmesélő.
#megkesettigazsag

A népszerű bűnügyi podcast házigazdája egy sorozatgyilkos nyomába ered...

Elle Castillo egykor szociális munkásként dolgozott, és erőszakos bűncselekmények fiatal áldozatait segítette a trauma feldolgozásában és az újrakezdésben. Most egy megtörtént bűnügyekről szóló, népszerű podcastot vezet: a műsora elrabolt és meggyilkolt gyermekek eseteit mutatja be. Elle többször segített már a rendőrségnek megoldani hasonló ügyeket, ám egyszer csak olyan érzése lesz, mintha megelevenedne a múlt.

Húsz évvel korábban vérfagyasztó gyilkosságsorozat tartotta rémületben a közösséget. A Visszaszámláló Gyilkosként elhíresült elkövető hét nap alatt három - egy tizenhárom, egy tizenkét és egy tizenegy éves - kislányt rabolt el, majd rituálisan megölte őket. A nyomozás nem vezetett eredményre, a tettes pedig eltűnt, mintha a föld nyelte volna el.

Aztán váratlanul újra eltűnik egy gyerek - egy kislány, aki gyanúsan illeszkedik a két évtizede meggyilkolt áldozatok sorába. Míg a média és a bűnüldöző szervek már régen arra a következtetésre jutottak, hogy a Visszaszámláló Gyilkos halott, Elle más véleményen van. Nyomozni kezd, s ezzel újabb gyilkosságsorozat veszi kezdetét...

Regény a megszállottságról, és egy nőről, aki nem nyugszik, amíg a gyilkost bíróság elé nem juttatja.
Tökéletes Karin Slaugther és Lisa Jewell rajongóinak.

Amy Suiter Clarke író, kommunikációs szakember. Egy minnesotai kisvárosban született, Minneapolis-Saint Paulban színháztudományból diplomázott, Londonban pedig kreatív írást tanult a Kingston Universityn. Jelenleg egy egyetemi könyvtárban dolgozik az ausztráliai Melbourne-ben. Első regényének, a Megkésett igazságnak a jogai tizenöt országban keltek el.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!