Ifjúsági könyvek

100 cirkuszi mutatvány - A legújabb cirkuszi mutatványok
Nagyításhoz kattintson a képre!

100 cirkuszi mutatvány - A legújabb cirkuszi mutatványok

Scolar Kiadó, 2022
Oldalszám: 160
Isbn: 9789635094806
4.975 Ft
3.980 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 39 pont
Mennyiség:

Raktáron
Cirkusz - micsoda csillogóan izgalmas, káprázatos világ! Szól a zene, cikáznak a fények, mindenki perecet ropogtat, majd felbukkan a bohóc, és betölti a teret a kacagás! Aztán jönnek a kötéltáncosok, a zsonglőrök, az egyensúlyozó művészek, a bűvészek, az állatidomárok... És a jókedv nem lankad, az izgalomtól és az álmélkodástól pedig kipirosodnak a gyerekarcok.
Ennek a hasznos gyűjteménynek köszönhetően a gyerekek akkor is élvezhetik az egyedülálló varázslatot, ha épp nincs cirkuszi előadás, sőt ők maguk válhatnak porondmesterré vagy akár cirkuszigazgatóvá! A kötetben szereplő 100 mutatvány, játék sikerrel alkalmazható születésnapokon, táborokban, projektheteken, dráma- vagy tornaórákon - de akár szűkebb családi körben is. A 4-12 éves korú gyerekekre kidolgozott, különböző nehézségű játékokat, gyakorlatokat korosztály szerinti bontásban mutatja be a szerző, hasznos tanácsokkal ellátva a "játékvezetőket". Minden részhez külön műsorprogram tartozik, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy a gyerekek egy-egy hosszabb lélegzetvételű előadás keretében is bemutassák az elsajátított tudást, és porondra vigyék a látványos produkciókat.
A 100 cirkuszi mutatvány garantáltan tartalmas és felhőtlen szórakozást kínál a játékokban résztvevő gyerekeknek és a cirkusz világára fogékony nézőknek egyaránt!

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!