Hobbi

Az álarc mögött - Tyson Fury önéletrajz
Nagyításhoz kattintson a képre!

Az álarc mögött - Tyson Fury önéletrajz

Könyvmolyképző Kiadó, 2022
Oldalszám: 208
Isbn: 9789635970278
3.999 Ft
3.195 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 31 pont
Mennyiség:

Raktáron
Tyson, a manchesteri srác, ír utazók gyermekeként hat hónapra és fél kilóval született. Apja a kedvenc bokszolójáról nevezte el, felnőttként pedig ő lett a történelem egyik legkülönösebb nehézsúlyú bajnoka. A valóra vált álom azonban hamarosan rémálomba fordult, Tyson alkohol - és kokainfüggővé vált, és megfosztották a címeitől.

Ezt élete legsötétebb pillanatai követték - amelyekről ebben a könyvben nyilatkozik először. Csupán pillanatok választották el attól, hogy véget vessen mindennek.

Csakhogy mint minden igazán nagy történetben, itt is eljött a feloldozás, és Tyson az esélytelensége ellenére talpra állt.

Világszerte tízmillió néző követte a Wilder elleni meccsét a bokszévad legnagyobb eseményén. A mentális betegségeiről őszintén nyilatkozó Tyson most egy új arcát mutatja meg.

Az álarc mögött korunk legnagyobb bokszolójának kendőzetlen önéletrajza rejtőzik, a férfié, aki különleges ereje révén a démonjait is legyőzte.

ISMERD MEG TITKAIT!

"Nem hittem volna, hogy a bokszolók is lehetnek példaképek, de Tyson Fury meggyőzött... Ez a harmincéves manchesteri mindenkit rávett,
ihogy más szemmel tekintsen a megváltásban rejlő lehetőségekre."
- Simon Kelner, Independent -

16 éves kortól ajánljuk!

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!