Gyereknevelés

Várandósak vagyunk! - Kezdő apukák terhességi kézikönyve
Nagyításhoz kattintson a képre!

Várandósak vagyunk! - Kezdő apukák terhességi kézikönyve

Alexandra Kiadó, 2021
Oldalszám: 294
Isbn: 9789635821037
3.500 Ft
2.800 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 28 pont
Mennyiség:

Raktáron
Bár semmi sem képes felkészíteni egy férfit az apaságra, ez a könyv igencsak közel jár hozzá. A Várandósak vagyunk! részben kézikönyv, részben lelkifröccs, és Adrian a leginkább rettegő leendő apukáknak is vigaszt és létfontosságú tanácsokat nyújt."
(Jill Smokler, a Scary Mommy alapítója)
Adrian Kulp fejében rengeteg gondolat kavargott, amikor meghallotta a nagy hírt, hogy felesége első gyermeküket várja, de a mindent elsöprő érzés a félelem volt. Miután szembesült a feleségét kínzó bizonytalanságokkal, rádöbbent, hogy az első gyereküket váró kismamák éppúgy szoronganak a várandósságtól, mint a férfiak - csak nekik nincs választási lehetőségük.
A Várandósak vagyunk! - Kezdő apukák terhességi kézikönyvében a háromgyermekes (és a negyedik is úton van már) "megélhetési apuka" megosztja nehéz úton elsajátított tudását, és megmutatja, hogyan lehetünk aktív szerepet vállaló, támogató partnerek a várandósság alatt. Adrian gyakorlatias tanácsai révén a legkevésbé felkészült férfi is tettre készen és teljes készültségben várhatja a nagy napot.
Adatok heti bontásban a baba fejlődéséről és a kismama állapotáról, hogy pontosan megfelelhessünk partnerünk szükségleteinek
Túlélési tippek a "negyedik trimeszterhez" az első hónapokra és az újszülöttel való élethez

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!