Gasztronómia

Hal, mindenestül - szakácskönyv
Nagyításhoz kattintson a képre!

Hal, mindenestül - szakácskönyv

Alexandra Kiadó, 2022
Oldalszám: 250
Isbn: 9789635823468
19.999 Ft
16.000 Ft
Vásárlás után járó alap hűségpont: 160 pont
Mennyiség:

Raktáron
Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit eddig tudni véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a sóval pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig. Az alapvető és haladó technikákon felül több mint hatvan receptet tartalmazó könyv arra bátorít, hogy a hal igazi valóját lássuk: a lenyűgöző, összetett fehérjeforrást, ami a húsokhoz hasonló tiszteletet érdemel: teljes felhasználást mindenestül.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!