Gasztronómia

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája
Nagyításhoz kattintson a képre!

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

Alexandra Kiadó, 2020
Oldalszám: 696
Isbn: 9789634478928
24.900 Ft
19.920 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 199 pont
Mennyiség:

Raktáron

Tanuljunk főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a FERRANDI tanáraitól!

Miután részletesen bemutatják a különböző területeket, a szakácsmesterség legjobbjai tanácsaikkal, tippjeikkel és trükkjeikkel abban is segítenek, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen.

A technológiát bemutató oldalak 1500 fotóval, az egyes mozdulatokat híven bemutató képekkel segítenek abban, hogy az egyszerű kezdetektől eljussunk az ínycsiklandó végeredményig.

A receptek 3 változata 3 különböző nehézségi fokot jelent.

A könyv elkészítésében részt vevő séfek:

Amandine CHAIGNOT, Adeline GRATTARD, Anne-Sophie PIC, François ADAMSKI, Yannick ALLENO, Frédéric ANTON, Pascal BARBOT, Alexandre BOURDAS, Michel BRAS, Eric BRIFFARD, Alexandre COUILLON, Jean COUSSEAU, Arnaud DONCKELE, Alain DUTOURNIER, Philippe ETCHEBEST, Guillaume GOMEZ, Gilles GOUJON, Eric GUERIN, William LEDEUIL, Bernard LEPRINCE, Régis MARCON, Thierry MARX, Philippe MILLE, Olivier NASTI, Francois PASTEAU, Eric PRAS, Emmanuel RENAUT, Olivier ROELLINGER, Michel ROTH és Christian TÉTEDOIE.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!