Gasztronómia

Szuvidálás - Sous vide
Nagyításhoz kattintson a képre!

Szuvidálás - Sous vide

Alexandra Kiadó, 2020
Oldalszám: 224
Isbn: 9789634479086
6.900 Ft
5.520 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 55 pont
Mennyiség:

Raktáron
SZUVIDÁLÁS - A CSÚCSGASZTRONÓMIA INNOVATÍV FŐZÉSI TECHNIKÁJA, AMELY EGYETLEN KONYHÁBÓL SEM HIÁNYOZHAT!

Részletes bevezetés, kreatív menüjavaslatok és profi tippek a tökéletes ízvilágért.

Több mint 90 gourmet recept: marhabélszín BBQ hollandi mártással, polip fekete rizottóval, sárgarépa narancsos-mézes vajjal, gőzölt csokoládés ravioli angol citromkrémmel, és még sok más.

Ezenfelül: főzésidő-táblázatok húshoz, halhoz, zöldséghez, gyümölcshöz és tojáshoz, továbbá részletes húskisokos, beleértve a fűszerezési és marinálási technikákat is.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!