Gasztronómia

Flexitáriánus étrend - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptek
Nagyításhoz kattintson a képre!

Flexitáriánus étrend - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptek

HVG Könyvek, 2020
Oldalszám: 256
Isbn: 9789633049365
5.900 Ft
4.720 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 47 pont
Mennyiség:

Raktáron

Térjünk át könnyedén a döntően növényi alapú étrendre a húsfélék és tejtermékek teljes kizárása nélkül!

Ha nem szeretnénk teljesen lemondani a húsfogyasztásról, de fontos az egészségünk és az, hogy az alapanyagok fenntartható forrásból származzanak, továbbá a környezetünk élhetőbb legyen, válasszuk a flexitáriánus étkezést.
Ha a családunkban, barátaink között vegán, vegetáriánus és húsevő egyaránt akad, nem kell többfélét főznünk: a legtöbb flexitáriánus receptet egy kis kreativitással mindenki ízlésére alakíthatjuk.

A Flexitáriánus étrend száz receptet tartalmaz, és ötleteket ad ahhoz is, hogyan gazdagítsuk ételeinket időnként minőségi hússal, hallal vagy tejtermékekkel.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!