Gasztronómia

Hogyan legyünk profi kenyérsütők?
Nagyításhoz kattintson a képre!

Hogyan legyünk profi kenyérsütők?

Alexandra Kiadó, 2020
Oldalszám: 176
Isbn: 9789634476856
4.500 Ft
3.600 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 36 pont
Mennyiség:

Raktáron
Tudod, mitől lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta?
Liszt, élesztő, víz és só - csupán ezek az egyszerű hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsütésben járatlanokat. A Hogyan legyünk profi kenyérsütők egyszerű, felhasználóbarát receptekkel lebbenti fel a fátylat a pékmesterség titkairól, hogy a mi otthonunkat is a frissen sült vekni illata lengje be.
A pékmesterséget autodidakta módon elsajátító és ma már nagy sikerű saját pékséget vezető Bonnie Ohara könyvében minden benne van, amire szükségünk lehet: átfogó bevezető, a legszükségesebb konyhai felszerelés bemutatása, a kenyérkészítés folyamatának világos magyarázata, könnyen megérthető sütési technikák, valamint nagyszerű tippek. A 32 ínycsiklandó recept mellé az egyes lépéseket illusztráló fotók társulnak.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!