Gasztronómia

Lakoma 3. - A francia konyha legfinomabb ételeiből
Nagyításhoz kattintson a képre!

Lakoma 3. - A francia konyha legfinomabb ételeiből

Libri Könyvkiadó, 2019
Oldalszám: 697
Isbn: 9789634336136
5.990 Ft
4.795 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 47 pont
Mennyiség:

Raktáron
A lakoma folytatódik - a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma - A francia konyha legfinomabb ételeiből ugyanakkor nem pusztán szakácskönyv: életszemlélet inkább, az emberi szellem lenyomata a gasztronómián keresztül. Gondolatgazdag, akár egy filozófiai mű, és bár elmélkedéssel még senki nem lakott jól, Váncsa bebizonyítja, hogy a gondolat lehet az étel fűszere.

Hogyan működik egy vándorpiac? Mi az előétel jelentősége? Miért fontos csalánleves? Az esszék olvasása egyfajta meditáció a főzés gyakorlata előtt, hiszen az ételnek is más íze lesz, ha tudjuk, mi formálta olyanná, amilyen.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!