Életmód

Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez
Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

HVG Könyvek, 2021
Oldalszám:
Isbn: 9789635651610
7.900 Ft
6.320 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 63 pont
Mennyiség:

Raktáron
A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek.

KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás - Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag hazai, könnyen elérhető alapanyagokra építve, a szezonalitást is szem előtt tartva vezet be a fermentálás varázslatos és gyógyító világába. Több mint 150 receptje mellett számtalan tippet és trükköt is kínál, így közel 300 ötletet kapunk ahhoz, hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítő italokat és eceteket, továbbá hüvelyeseket és gabonákat, hogyan készítsünk növényi sajtokat és gluténmentes kovászt.

Az Egyszerűen fermentálj tudományos igénnyel, mégis mindenki számára közérthető módon ismertet meg az erjesztéses étel- és italkészítéssel. Ráadásként hasznos tanácsokat is olvashatunk a bélflóránk egészségének megőrzéséhez, a jóllétünk fenntartásához.

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!