6-9 éves korig

Szórakoztató tudományos kísérletek - Zseni Labor - 40 észbontó kísérlet, mely felébreszti a benned rejlő zsenit!
Nagyításhoz kattintson a képre!

Szórakoztató tudományos kísérletek - Zseni Labor - 40 észbontó kísérlet, mely felébreszti a benned rejlő zsenit!

Scolar Kiadó, 2023
Oldalszám: 160
Isbn: 9789635097081
6.790 Ft
5.430 Ft
20%
kedvezmény
Vásárlás után járó alap hűségpont: 54 pont
Mennyiség:

Raktáron

"Fedezd fel a tudomány izgalmas világát! Végezd el a könyvben bemutatott negyven kísérletet, hogy megtudd, miként válik lávává a citromlé, hogy megismerkedj a varázsbabbal, hogy feltárd a fény és a hang hihetetlen tulajdonságait! Készíts saját kémperiszkópot és napelemes sütőt! De a mókának itt még nincs vége! A tudományos tényekre koncentráló ismertetőkből világossá válik, mi magyarázza a kísérletek során tapasztalt jelenségeket, emellett célzott kérdések ösztönöznek további kísérletek elvégzésére. A kötetben kísérleti naplót is találsz, melybe feljegyezheted tapasztalataidat, és új kísérletekkel is előrukkolhatsz!
Ez a könyv felkelti a gyerekek érdeklődését a természettudományok, a technológia, a mérnöki tudományok, a művészetek és a matematika iránt - ezen tudományterületek angol elnevezésének kezdőbetűiből áll össze a STEAM betűszó. A könyvben mi is az ún. STEAM-módszert követjük.
Az öt fejezet olyan témák köré épül, amelyekről az iskolában is szó esik, azonban a kötet olyan újszerű meglátásokkal gazdagítja az ismereteiket, amelyekről a tanórán aligha hallanak. "

Nem akar lemaradni akcióinkról?

Iratkozzon fel a hírlevélre hogy legújabb ajánlatainkról elsőként értesülhessen!